Flet Juna (Junida Kule) për banoret

juna-big-brother-albania-2-live1ADI

Gjërat pozitive – Synon të ndryshojë.

Gjërat negative – I mungon guximi për konfrontime ballë përballë.

Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Ç’kemi Adi! Prapë të dhemb kurrizi mo? Po këmbën si e ke”?

 

DRITANI

Gjërat pozitive – Mjaft elegant në pamje.

Gjërat negative – Kur nxehet, e humbet ekuilibrin.

Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Të trashëgohesh”!

 

BJORDI

Gjërat pozitive – Premtues në piano.

Gjërat negative – Bën kompromise të paprincipta.

Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Kujdes, jeta është e gjatë për prapësira dhe e shkurtër për të qenë i virtytshëm”.

 

ARJONI

Gjërat pozitive – Inteligjent, i artikuluar shumë mirë në shprehje dhe i pashëm.

Gjërat negative – S’ka.

Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Falënderoj ‘Big’-un që më dha mundësinë të njihesha me ty”.

 

SORI

Gjërat pozitive – Njeri i vullnetit dhe sakrificës.

Gjërat negative – Nuk i shfaqi asnjëherë para meje.

Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Më vjen keq që nuk t’u dha rasti të më nominoje”.

 

ANI

Gjërat pozitive – I mirë dhe i dashur.

Gjërat negative – Nuk arrita ta njoh.

Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Vazhdo siç e ke nisur”.

 

TONI

Gjërat pozitive – I ëmbël, i zgjuar dhe parimor. Pa komplekse.

Gjërat negative – Më ka lënë pa gjumë dhe desh më mbyti nga të qeshurat.

Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Lymo, na le pa pa filxhon”.

 

ARI

Gjërat pozitive – Ka mësuar ca gjëra në Perëndim.

Gjërat negative – Nuk ka mësuar ato që duhet të mësonte.

Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Asgjë”.

 

ADELA

Gjërat pozitive – Fotozhenike në fytyrë.

Gjërat negative – Fotozhenike në karakter.

Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Ti nuk përfaqëson vajzat e vërteta nga provinca. Ato janë të brishta dhe të sinqerta në ëndrrat e tyre legjitime”.

 

AIDA

Gjërat pozitive – Vajzë me shumë personalitet dhe me shumë botë.

Gjërat negative – Nuk arrita t’ia njoh.

Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Lum ai burrë që do të të ketë ty në krah”.

 

MOZA

Gjërat pozitive – Kryefamiljare e zonja.

Gjërat negative – Telefon i prishur.

Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “E thashë, e the, e tha, e thamë, thashetheme ke thënë, e thashë, e the, e tha, e thamë, thashetheme s’duhen thënë”.

 

ANJEZA

Gjërat pozitive – Me shumë bonsens, shumë e dashur dhe e çiltër.

Gjërat negative – Nuk ka.

Po ta kishit përballë, çfarë do t’i thoshit? “Të uroj shumë, shumë fat në jetë”.

6