Anjeza dhe Mimoza : Sori e meriton të fitojë

e-meriton-sori09-big-brother-albania-209/05/09 18:49

Anjeza dhe Mimoza diskutojnë për daljet nga shtëpia. Anjeza i uron që mos të jetë ajo banorja e cila duhet të largohet. Mimoza supozon sikur Adi dhe Qetsori janë dyshja finaliste dhe e pyet se cilin prej tyre do donte të ishte fituesi. Ato të dyja mendojnë se se cmimin në vlerë duhet ta marrë Adi, por për të fituar e meriton Qetsori. Anjeza mendon që cmimin e meriton më shumë Adi pasi ka më nevojë se të gjithë banorët, ndërsa për ide mendon Bjordi. Mimoza thotë:-“Për lojën dhe për gjithcka unë do ia jepja Qetsorit!” Ato mendojnë që fituesi duhet t`i shpenzojë lekët që të lërë dicka nga pas. Mimoza mendon që Qetsori ka qënë një nga banorët që i ka respektuar të gjithë.