Hajdinaga priti 50 turista italian nga Cesena

May 30, 2009   | Lajmet / Vijesti

hajdinaga-priti-50-turista-italian-nga-cesena2Sot, Kryetari Hajdinaga priti një grup prej 50  turistash italian të kryesuar nga Ghini Lonello.

Ata janë nga Komuna e Cesenës në Itali, përndryshe të apasionuar pas automjeteve të vjetër.

Në takimin e ngrohtë dhe miqësorë, ata shprehën vlerësime dhe konsiderata për pritje dhe ishin të gatshëm që të angazhohen në vënijen e urave të bashkëpunimit ndërmjet dy qyteteve. Kryetari Hajdinaga duke përshëndetur nismën në fjalë, foli për zhvillimin e qytetit tonë dhe për investimet që priten.

Municipality of Ulcinj / Ulqin – Montenegro

Arsllan Hajdinaga

ULCINJ FASHION FESTIVAL

YouTube Preview Image
1