Partite shqiptare në Mal të Zi kritikojnë Vujanoviqin

June 4, 2009   | Politika

topi-vujanovic-mesicUnioni Demokratik Shqiptar dhe Alternativa Shqiptare ne Mal te Zi kane kritikuar presidentin malazez, Filip Vujanovic pasi nuk ftoi ne Samitin e krereve te Shteteve te Evropes Juglindore, kreun kosovar, Fatmir Sejdiu.Samiti po zhvillohet ne Cetinje dhe ne te marrin pjese kreret e Shqiperise, Sllovenise,  Serbise, Kroacise, Maqedonise, Malit te Zi, Bullgarise dhe kreut te radhes ne BeH.
Shkak per mungesen e fteses eshte bere fakti qe mes Podgorices dhe Prishtines nuk jane vendosur ende marredheniet diplomatike.

Top Channel