Intervistë me kryetarin e komunës së Ulqinit Gezim Hajdinagen

June 7, 2009   | Lajmet / Vijesti

interviste-me-kryetarin-e-komunes-se-ulqinit-gezim-hajdinagenTë ulen çmimet, të pasurohet oferta e  Ulqinit

Zhvillimi i Panairit në gjithë rajonin e Evropes prendimore ishte nje sukses i plote i promovimit te resurseve turistike te Ulqinit nga kryetari iGezim Hajdinaga..

Ky sukses u arrit permes shperndarjes se rreth 6000 materialeve te ndryshem promovues (broshura, fletepalosje, kartolina, postera, DVD filmike me oferten turistike te Ulqini dhe te Malit te Zi). Nje interesim i vecante per Komune te Ulqinit u vu re edhe nga mediat e ndryshme prendimore, te cilat e vizituan shpesh keto Ekspozitura sikurse ne Berlin,Vjen,Bjellorusi,Rusi,Kosovë,Maqedoni,Bosne,Vojvodinë,Shqiperi,Hungari,Budve e shum panaire te turizmit ku ne kemi marrë pjes ne shtandet nga Mali i Zi. Ky interesim u materializua ne intervistat qe i dha Drejtori i Turizmit malazias dhe intervista që  jan realizuar dhe me kryetarin e Ulqinit Gëzim Hajdinagen.

Gjithashtu gazetat prendimore, qe jan gazeta me tirazhin me te madh ne Austri,Gjermani,Bjellorusi,Bosne,Kosovë,Maqedoni,Shqiperi, i dedikoi nje rubrike te vecante promovimit te turizmit të Ulqinit,duke perdorur material te marre nga broshurat dhe fletepalosjet e Malit të Zi dhe Ulqinit te shoqeruara me nje interviste te Drejtorit te Turizmit malazias.

Kto Ceremoni u transmetuan nga te gjitha mediat vizive te shteteve prendimore.

Duke qene qe tregu turistik prendimor eshte dhe do te jete per nje kohe te gjate burimi kryesor per zhvillimin e turizmit jo vetem per ulqinak por atij malazias ne pergjithesi, promovimi i resurseve turistike te Ulqinit ne prendim sikurse Austri,Gjermani,Bjellorusi,Bosne,Kosovë,Maqedoni,Shqiperi,  do te kete nje rendesi te vecante ne veprimtarine e Drejtorise se Turizmit te Malit te Zi e sidomos per Ulqinin që ket vit e presim me shum të përgaditur.

YouTube Preview Image
3