Accommodatie vakantiehuis in Ulcinj, Montenegro, voor 7€ bis 10 €.pers

June 23, 2009   | Pushimet në Ulqin


skype

Home: +382 30 455 073

Mobil: +382 69 731 443 + Viber

Email: Holiday House@gmail.com
De historische stad Ulcinj, met zijn geplaveide, smalle straatjes, romantische restaurants en een adembenemend uitzicht over de Adriatische Zee is ongeveer 4 km van het Holiday Wohnungen.Die pittoreske ommuurde oude stad Ulcinj Fortress ook “Kalaja” bedoeld heeft zijn oude charme houden en trots uit over de Adriatische Zee met prachtig uitzicht op de zee.

Deze ruime woning is gelegen in een rustige buurt en is dicht bij de grote strand aan de zuidelijke rand van de stad Ulcinj. De vakantiewoning heeft een prachtig uitzicht van de Grote strand, natuur, olijfbomen en de Adriatische Zee.

Welkom bij Vakantiehuis

Het vakantiehuis is in een van de mooiste delen van het grote strand van Ulcinj. Kom verleden onvergetelijke momenten in het appartement. De stranden van Ulcinj wereldwijd als de stranden van Copacabana, Bukuria e Ulqinit, Safari, Tropicana Miami.Zum belangrijkste markt en je moet 20 minuten op de bank of het postkantoor op slechts 10 minuten. Alle gasten die live met ons kunt de parkeerplaats voor het huis gebruikt, en de terrassen op twee niveaus. De gastheren spreken Albanees, Montenegro, Frans en Duits, en een beetje Engels. Mogelijkheid tot het organiseren van excursies.

Afstanden:

* Het strand ligt op 800 m
* Historische binnenstad 4 km
* Supermarkt 800m
* Podgorica luchthaven 80 km
* Tivat luchthaven * 140 km
* Vliegveld Dubrovnik 200 km
* Tirana luchthaven * 200 km

Bel ons of stuur ons een e-mail zodat we kunnen u adviseren individueel.

Reservering en contacten via de telefoon:

Een verlaging is beschikbaar in de maanden juni en september UITSLUITEND beschikbaar.


Link: www.visit-ulcinj.com/

urlaub-info-ulcinj-info_montenegro,urlaub,  strand,  meer,  vacation,  beach,  sea,  wasser,  sommer,  sonne,  watersonne, strandurlaub,heißer urlaub,bikini ,Sommerurlaub,urlaub girls,Accommodation Ferien Hause,Ferienhäuser,Ferienobjekte,Ferienwohnungen,Urlaubsportal für montenegro,Montenegro Buchungsservice,strand,ilcinj,ulqin,fkk,fkk ada bojana,grosse strand ulcinj,brile,