Boende rabatt i Ulcinj-Montenegro på 7€ – 10 €

June 26, 2009   | Pushimet në Ulqin


skype

Home: +382 30 455 073

Mobil: +382 69 731 443 + Viber

Email: Holiday House@gmail.com

Ulcinj är en vacker kuststaden inom räckhåll för Ada Bojana i söder, Black Berg och kullar i öster och fiskehamnar och City Beach “Mali Plaza” av Ulcinj i norr.

En kort promenad tar i Velika Plaza du kommer till Bukuria e Ulqinit Strand, Safari Beach, Tropicana Beach, Copacabana Beach med sitt överflöd av vattensporter, restauranger och sandstränder.

Detta pittoresk promenad tar dig genom marinan, under en gångbro som regelbundet öppnas för båtar att passera och längs den vackra esplanade bredvid båten kanal till vänster och den gamla staden till höger.

Podgorica flygplats är en lätt-enheten i 60-70 minuter på den nya motorvägen och kan även nås med tåg från stationen i Bar, som är en 20 bilfärd från lägenheten. Gränsen till Albanien är också ett lätt fordon och kan nås inom 25 minuter.

Den pittoreska muromgärdade staden Ulcinj själv stupade i historien ändå behålla sitt gamla världen charm och lokala orörda stränder och berömda grottos allt inom bekvämt gångavstånd.

Den Holidey House är beläget i ett av de vackraste delarna av (Long Beach) i Ulcinj, Montenegro. Spendera en oförglömlig stund på The Holidey kammare och världen klass beach resort som Copacabana, Safari, Tropicana, Miami och den vackra stranden i Ulcinj.The gröna marknaden på 20 minuters promenad avstånd och banker eller postkontor på 10 minuters promenad avstånd . Alla gäster i våra hus kan använda parkeringsplatser framför huset samt terrasser på två nivåer. Värdarna talar albanska, montenegrinska, franska, tyska och lite engelska också. Möjlighet att ordna utflykter.

Avstånd från Holiday House:

 

Bokningar och kontakter via telefon:

Negativt är endast tillgängligt under juni och september.

Link: www.visit-ulcinj.com

 

 

 

 

ulcinj-info_holiday-in-montenegro,Simply, travel, Ulcinj,Ulqin,Long Beach,ada bojana, Holidays in montenegro, apartments, cottages, hotels, accommodation, information, maps, holiday, tour operators, car hire, winter,travel, holiday in ulcinj, book, flights in montenegro, booking ulcinj montenegro,holiday apartments in montenegro,beaches in montenegro,all inclusive montenegro,montenegro adriatic sea,Apartmani, Appartements, booking, buy, car, Cobi House, Estate, hire, holiday, Home, Hotel, House, Land, last minute, Montenegro, Plots, Properties, Property, Real, Realtor, rent, rental, room, Travel, Ulcinj, Ulqini, Vacation,

2