KK“Albulena” morën pjesë në kampionatin e malit të zi për fatosa, pionierë dhe shpresa

June 30, 2009   | Sporti / Sport

Kampionë Nuhi, Mustafiq dhe Gjuriq_klubi karates albulena_ulqinKampionë Nuhi, Mustafiq dhe Gjuriq
Tre garuesit e Klubit të Karatesë “Albulena”, Venesa Nuhi, Emir Mustafiq dhe Sretena Gjuriq, u shpallën kampionë në Kampionatin e Malit të Zi për fatosa, pionierë dhe shpresa që u mbajt të shtunën në Podgoricë. Të tre ata fituan medalje të arta në luftëra individuale.
Përveç tri medaljeve të arta, KK “Albulena” fitoi edhe katër medalje të bronzta. Dy medalje të bronzta i fitoi Ardit Astafoviq, kurse nga një Xhivat Hoxhiq dhe Emir Mustafiq.
KK “Albulena” mori pjesë në këtë garë me gjashtë garues.

I.Kallaba
Koha Javore

YouTube Preview Image

1