Genc Nimanbegu flet ne parlamentin e Malit të Zi

August 2, 2009   | Politika

Genc Nimanbegu_forca e re demokratikeMbas ca kohesh pritet që deputeti i Forces së re demokratike të shprehet para parlamentit të Malit të Zi.
Pra me kët rast fillon dhe diskursi i tij politik ne familjen e politikanëve të mëdhej të Malit të Zi.
Ja pra ta ndjeqim edhe videon e xhiruar me kët rast.

Lajme nga Ulqini
YouTube Preview Image