Auto kamp – Tropicana – Ulcinj – Crna Gora

August 3, 2009   | Pushimet në Ulqin

AUTO CAMP - TROPICANA - ULCINJ - MONTENEGROAUTO  KAMP – TROPICANA – ULCINJ – MONTENEGRO

Auto kamp Tropicana  se nalazi na trecem kilometru Velike plaže, na putu za Adu Bojanu. Posjeduje  kapacitete od 100 kamperskih jedinica, sa modernizovanim sanitarnim cvorom, prikljucke za struju, pojedinacno svaki prikljucak na elektro mrežu. Kamp se nalazi na 20 metara od plaze, sa sopstvenim putem koji vodi do nje. Osim kamperskih jedinica posjedujemo dvokrevetne i trokrevetne sobe sa kupatilima i balkonima i klimatizacjom.
Tropicana vec niz godina prednjaci u kvalitetu, sadržaju i usluzi koju nudi sada vec svojim vjernim posjetiocima. Plaža raspolaže sa 300 suncobrana i 600 ležaljki, 2 plažna bara, restoranom i parkingom (300 m2), svlacionaicama, tuševima, modernim sanitarnim cvorom, sportskim terenima kao i zanimljivim propratnim programima poput sportova na vodi i jahanja. U vecernjim casovima posjetiocima je dostupan i Disco Club kao i mogucnost atraktivnog nocnog kupanja uz budno oko kvalifikovanih spasioca. O svemu ovome brine ljubazno osoblje koje ce vam u svakom trenutku izaci u susret. Od ove godine plaza Tropicana je dobila plavu   zastavu i time je jedina plaža u Ulcinju kojoj je ona dodijeljena.Takodje ove godine nudimo i zabavni park za djecu kao i novi ambijent prepun palmi koji ce uciniti vaš boravak nezaboravnim.

Kamp koji se nalazi neposredno iza pjescane obale pravi je izbor za one koji žele istovremeno ugodan smještaj, puno sunca, odmor u hladu i kupanje u kristalno cistom moru. Raznovrsnost vašem odmoru dace i bogata sportska i animacijska ponuda za djecu i odrasle u kampu i njegovoj neposrednoj blizini.
Slika koja samo doprinosi pomalo ruralnom i poljskom izgledu zaleda plaže. Tik uz plažu nude Vam se pedoline, camci, sitna oprema za plažu, grickalice i pice, a tu je i restoran sa bogatom ponudom hrane – u slucaju da Vaši pokušaji za ulovom cipola, orade, lice ili makar girice, ne urode plodom. Kamp plaže Tropicane, sa kapacitetom od 100 mjesta za kamp prikolice, raspolaže sa modernim sanitarnim cvorom. U ponudi jos izdvajamo šest apartmana koji se nalaze u blizini autokampa.

Auto Kamp Tropicana Ulcinj

Auto Kamp Tropicanaje smješten u slikovitoj uvali  razvedene obale ciji gosti za ljetnih žega uživaju u hladovini zimzelene vegetacije i najcišcem moru na Mediteranu. Udoban i uslužan, s brojnim sadržajima i ponudom po mjeri svakog zaljubljenika u camping turizam. Darovi darežljive prirode ovdje se svakodnevno širokogrudno primaju. U tom osuncanom zelenilu, okruženo nepreglednom modrinom mora, putniku koji je doputovao iz daleka tek su potrebne drage mu osobe da bi tu ljepotu neseb?no podijelio s njima.

Položaj
Auto Kamp Tropicana Ulcinj je smješten u slikovitoj uvali razvedene obale i kristalno ?istim morem.

Smještajne jedinice
Auto Kamp Tropicana raspolaže sa 100 Auto Kamp jedinica s prikljuçcima na struju. Kapacitet kampa je 900 osoba.Auto Kamp Tropicana nudi parcele uz more.
Sadržaji:

Plaža


Sport / Rekreacija

Zabava i animacija
Bogati zabavni i animacijski programi za sve uzraste odvijaju se u naselju Tropicana Beach i na raspolaganju su gostima kampa.

Za sve informacije molimo vas kontaktirajte nas:


YouTube Preview Image

1