Klubi Taekwondo-së Ulqini u kthye nga turniri Korçula Open Croatia 2009

September 2, 2009   | Sporti / Sport

Taekwondo Klub Ulqini - Ulcinj

Debutim i sukseshëm i klubit të Taekwondo-së Ulqini në sezonit e dyte të vitin 2009

Gjate kesaj fundjave në sportin olimpik të Taekwondo-së  u mbajtë turniri ndërkombëtarë  në  Kroaci “Korçulla Open Croatia”

Në këtë turnir internacional u paraqiten gjithësejt  tetë shtete me 357 garuesë, në mesin e tyre ishte edhe klubi i qytetit tone klubi i taekwondo-së Ulqini.
Bilanci për klubin e Taekwondo-së  Ulqini në këtë turnirë ishte shumë i sukseshëm të cilët arritën  të grumbullojë gjithësejt  11 medalje në rangun ndërkombëtarë, dhe me këtë e çon  në 26  numrin e madaljeve ndërkombëtarë për këtë vitë.
Prej tyre:  tri të arta, gjashtë të argjendëta dhe dy  të bronzëta.

Me nga dy medalje u kurorzuanë:

  • 1. Mersodin Kurti:  medalje e artë në diciplinën e formave,  dhe e argjendë në dyluftim.
  • 2. Esad Kraja:  medalje e argjendë në dyluftim, dhe e bronzët në diciplinën e formave.
  • 3. Nuri Kanaqi: Medalje e artë ne diciplinën e formave, dhe argjendët në dyluftim.
  • 4. Rinor Jahja: Medalje e artë në dyluftim  dhe e argjendët në diciplinën e formave.
  • 5. Adriana Karamanaga: medalje e bronzët në dyluftim
  • 6. Medina Kanaqi: medalje e argjendët në diciplinën e formave dhe
  • 7. Besnik Shata: medalje e argjendët në dyluftim.

Ajo çka është më kryesorja janë sponsorët  tanë të cilët na e mundësuan pjesmarrjen tone në këtët turnirë si dhe prindërit e nxënësve dhe mendojë se nuk i kemi zhgënjyerë. Në emër të klubit të Taekwondosë Ulqini i falenderojmë të gjithë ata që kontribuan për këta sportitstë të rinjë e të talentuarë.

Falenderojmë: sponsorin kryesorë Tepacir kurti, Cungu & co, Primuselectronic, Restoran korona dhe pansion Panorama ju urojmë suksese në punëm e tyre.

Besnik Shata fiton vendin e tretë gjegjesisht kurorzohet me medalje te Bronzët në kampionatin Ballkanik

TKD Ulqini gjatë këtijë sezonit të parë arrin të fitoj 19 medalje në arenën ndërkombëtare, ndërsa 35 medalje brenda Malit të Zi.

YouTube Preview Image

1