Ministri Sreten Shkuletiq jep dorëheqje – Video

December 30, 2009   | Shtypi / Mediji

Sreten SkuletiCMinistri i arsimit dhe shkencës Sreten Shkuletiq dha sot dorëheqje në këtë funksion.
Ai në konferencë për gazetarë tha se nuk janë krijuar kushtet dhe masë e duhur kritike për implementimin kualitativ të reformës së arsimit në Mal të Zi.
Ai theksoi se largohet nga pozita e ministrit me bindje se ka punuar duke respektuar dhe mbrojtur ligjin dhe nuk ka lejuar të bien nën çfarëdo presioni dhe kushtëzimi.

TVCG

YouTube Preview Image