Gëzuar vitin e ri 2010 nga Klubi Karates”Ulqini” – Video Foklori i vjeter i Anes Malit

December 31, 2009   | Sporti / Sport

Karate Klub Ulqini - 2010Gëzuar Vitin e Ri 2010!
Le të jetë ky vit i ri një vit i bekuar që sjell shëndet, paqe e dashuri në jetën tuaj dhe të familjes suaj.
Iu plotësofshin të gjitha dëshirat e zemrës dhe paçi vetëm gaz e hare në jetën tuaj.
Dhe mos harroni se sado larg nga vendlindja dhe familja që jeta mund t’u ketë hedhur, familja jonë e madhe virtuale do të jetë gjithmonë pranë jush. Jeni gjithmonë të mirëpritur në Karate Klub “Ulqini”.

Edhe njëherë Gëzuar Vitin e Ri 2010!

Karate Klub “Ulqini”.

YouTube Preview Image
2