Prezantimi i parë i organizatës turistike të Ulqinit në ofertën turistike të Budves

February 14, 2010   | Reportazh / Reportaža

Turisti__ka organizacja Ulcinj - Organizata turistike Ulqin_14Prezantimi i parë i ofertës turistike të organizates turistike të  Ulqinit në panairin (Metubes)të Budves, ku u bë hartimi i materialeve të reja turistike propagandistike të Ulqinit.
Sipas deklaratës për shtyp oferta turistike e Ulqinit u prezantua në një stendë të veçantë në Panairin e Budvës, ku shpenzimet e pjesëmarrjes do ti mbulojë Komuna e Ulqinit dmth organizata turistike e Ulqinit, ndërkohë që e njëjta gjë pritet të realizohet edhe në bursat e tjera të turizmit, si në Çeki, Hungari, Poloni, Rumani,Kosovë,Bosne,Maqedoni etj.
Organizata turistike e Ulqinit  këtë vit institucioni që e drejton Ali Rexha do të angazhohet maksimalisht për pjesëmarrjen në Panairin e Prishtinës, Shkupit, dhe në disa qendra të tjera rajonale.

Lajme nga Ulqini


http://video.zoover.nl/media/play/2010/01/20100125130811_025.flv

4