Soni kercimtare, ‘boom’ votash ne internet

March 7, 2010   | Zbavitje / Zabava

Soni Malaj.1Një ndër emisionet që ka sjellë në vëmendje VIP-a të fushave të ndryshme tashmë duke kërcyer. Dhe sigurisht në forume janë dhënë mendime të ndryshme për performimet, duke i shqyrtuar të gjithë në mënyrë specifike. Nga votimet në sondazhet e bëra, Soni Malaj duket se pëlqehet më shumë, kjo për vetë faktin se fansat mendojnë se këngëtarja ka formën e duhur trupore, mënyrën e komportimit me partnerin, dhe seriozitetin që ka në përgatitje pasi puna e saj në spektakël duket. Komplimenta shkojnë edhe për këngëtaren Eli Fara, e cila është shquar jo vetëm për formën e saj fizike, por edhe mënyrën elegante të të kërcyerit.

Revista Bluetooth

YouTube Preview Image