Forca e Re Demokratike organizoi mbrëmje festive me rastin e 7 -8 marsit në Plavë

March 8, 2010   | Politika

Forca organizoi 8 Marsin ne PlavëPlavë,  08.03.2010
Nr. 41/10

KUMTESË – 7 dhe 8 marsi ne Plavë

Mbrëmë ne Qendrën për Kulture ne Plave, Forca e Re Demokratike organizoi mbrëmje festive me rastin e shënimit te 7 marsit, ditës së mësuesit dhe 8 marsit, ditës se Grave.
Ne këtë mbrëmje ishin te ftuar mësuesit dhe mësueset shqiptarë te cilët japin mësim ne nga këto troje por edhe mësuesit ne pension me te cilin rast te gjithëve u japi nga një dhurate.
Mësuesit u falënderuan për kujdesin qe Forca ua ka bere me rastin e këtyre festave i cili ishte edhe i vetmi rast kur një subjekt politik i kujtohet dhe i jep një nderim te tille.
Mysafireve prezent u drejtua kryetari i Forcës Nazif Cungu, Nënkryetari Xhaudet Cakuli dhe kryetarja e këshillit komunal te Forcës në Plave zonja Vera Hakaj.

Shërbimi për informim i Forcës
Ilir Llazorja