Forumi Gruas i UDSH-së organizoi takimin për nder të 8 Marsit

March 8, 2010   | Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events

Forumi Gruas i UDSH-së organizoi 8 Marsin
Forumi Gruas i UDSH-së organizoi 8 MarsinForumi Gruas i Unionit Demokratik të Shqiptarëve organizoi takimin tradicional për nder të 8 Marsit. Thirjes edhe këtë radhë iu përgjigjën qidra gra dhe vajza simpatizante dhe anëtare të UDSH-së. Tubimin e përshëndeti z.nj Jasmina Hasa, anëtare e Këshillit Qendror të Unionit Demokratik të Shqiptarëve.

Xhenana Caushi


YouTube Preview Image

7