Në Hotelin “Mediteran” Forca organizoi 8 Marsin – Video

March 8, 2010   | Ngjarjet - Events, Politika

Forca organizoi 8 Marsin 2010Mbrëmë në Hotelin “Mediteran” Forca organizoi 8 Marsin. Në këtë takim tashmë tradicional morrën pjesë një numër i madhë i qytetareve, pjesëtarëve të jetës publike të Ulqinit.
Të pranishmëve në emër të Forcës Rinore të rinjve u drejtua Iliriana Sula  në emër të grave këshilltarja e Forcës ne Kuvendin e Komunës së ulqinit Ilmira Lika dhe më në fund kryetari i Forcës Nazif Cungu.
Kurse si kangetar i argëtojë Gjovani.


YouTube Preview Image

23