Ralizimin e klipit të ri Liria Dedvukaj-Sinishtaj xhiron ne Ulqin dhe Malësi

April 30, 2010   | Zbavitje / Zabava

Liria Dedvukaj-Sinishtaj ne Ulqin_Copacabana.4Intervist Eskluzive te kangtares së njohur nga Malesia Liria Dedvukaj-Sinishtaj për Lajme nga Ulqini
Une kesaj rradhe erdha nga USA per disa pune si, per realizim e video-klipi te ri, diskutime per nje realizim te albumit te ri me kenge te perpunuara dhe per vizite.
Ne realizimin e klipit Ishte e parapare pjesa e projektit per xhirim ne Ulqin dhe Malesi.
Zgjodhem Ulqinin, pikerisht plazhin e madhe Kopa Kabanen me ate bukuri natyrore qe ka ambienti aty. Ate dite nga mengjesi e deri ne oret e pasdites beme xhirime ne plazh. Ishte knaqesi dhe ora kalonte si nje minut as qe u lodhem gjate xhirimit. Koha ishte e pershtatshme aty. Ne klip moren pjese edhe disa valletar te rinj nga malesia dhe ulqini si pjes perberese e klipit. Mbasi qe perfunduem xhirimet ne Ulqin u nisem per Malesi. Ketu ne Malesi shfrytezuam nje ambient muzgu i nates ne natyre dhe ne mbremje me efekte ndricimi. Ne klip do te jene perpos valletareve edhe disa instrumentist qe do te marrin pjese.
Kete klip do ta realizoje produksioni PM coconut nga Podgorica.
Kenga titullohet “Kam ni moll e kam ni ftue”. Eshte kenge popullore e Malesise perpunimin-aranzhmanin e te ciles e beri Luigj Dedvukaj.
Falenderoj te gjithe ata qe dhane kontribut per realizimin e ketij klipi.

Ju pershendes


Liria Dedvukaj-Sinishtaj. Facebook

YouTube Preview Image
3