Mesazhi i Nazif Cungut qytetarëve të Ulqinit

May 22, 2010   | Politika

Lider Force Nazif  CunguLideri i Forces Nazif Cungu kërkon edhe një herë qytetarët për tu përcaktuar, në mënyrë që së bashku ne të ndërtojmë një Ulqin më të mirë, dhe së bashku te jemi në  ekzekutivin e komunës së Ulqinit.
Lideri i Forces Nazif Cungu thotë se qytetarët e Ulqinit me 17 tetor mund të votojnë  për premtimet e rrejshme ose të votojn për një Ulqin më të mirë.
Qytetarët e Ulqinit votojnë për jetën apo për realitetin virtual. realiteti  ajo  që siguron  koalicioni “Për Ulqinin evropian” në zgjedhjet me biloborda me fotot e ura, autostrada  dhe shum gjëra tjera
Ne ofrojmë një mënyrë konkrete për të zgjidhur problemet e akumuluara në komun të Ulqinit. Ne jemi në këtë histori të gjithë të bashkuar,dhe  ata që duan të tejkalohen kto manipullime dhe probleme të popullit të Ulqinit tha kreu i Forcës Nazif Cungu.
Forca Press


YouTube Preview Image

6