Shoqata Katerkolla: Akcioni për një Katerkollë të pastër

June 8, 2010   | Anketë / Anketa

Shoqata Katerkolla.27Mbasi që skemi drejt të shkruajm pa autorizimin e Shoqates Katerkolla Lajme nga Ulqini  terheq tekstin nga websajti,por ghithashtu do ti terheqim edhe fotografijat.Kërkom ndjesë nga publiku dhe në të ardhmen do marrim artikuj nga gjuha malazeze.
Ne pa ndihmen e juaj nuk mund të egzistojm


Shoqata Katerkolla-
Facebook

Lajme nga Ulqini

http://www.dailymotion.com/video/xdlgwa

6