Ada Bojana kao nekada

August 15, 2010   | Turizmi / Turizam

Mobil: Viber + Whatsapp: +382 69 335 534  : +382 69 335 512

Vraća se stari sjaj nadaleko poznatog nudističkog naselja na ušću Bojane u Jadran. Sve više stranaca uz Beograđane i Novosađane. Gotovo kao pre tri decenije kada je ovo naselje bilo hit u celom svetu ovog leta stigli su gosti iz Nemačke, Poljske, Rusije, Češke, Ukrajine, a naravno, tradicionalno, ponajviše Novosađana i Beograđana.

Tek u avgustu, kada dođu i Italijani, biće popunjeni svi kapaciteti, a možemo da ugostimo 600 turista – kaže Ana Živanović iz HTP „Ulcinjska rivijera“. – Mi smo učinili sve da nudisti ovde uživaju.

Nudisti imaju posebnu plažu, na ušću reke Bojane u Jadran, a na njoj i u naselju baš sve što je potrebno za uživanje. Bungalovi i restorani su rekonstruisani, plažni mobilijar je više nego udoban i atraktivan, gostima su na raspolaganju konji za jahanje, fijaker, mogu da surfuju, skijaju na vodi, idu na izlete uz reku… Na plaži su barovi i restorani u kojima noću svira „živa“ muzika. Uz sve, diskrecija je garantovana.

– Tri puta nedeljno radi škola surfovanja, a 2. avgusta će akademski slikar iz Nemačke Detlev Foth i njegova supruga Joana Luca ovde otvoriti školu slikanja za nudiste – kaže Ana Živanović.

Uz oko 250 gostiju u hotelskom smeštaju, odmor na Adi potražilo je i oko 85 nudista kojima je lepše u kampu a i tu imaju sve“ vodu, struju, plin…

INFO
* Polupansion od 33 do 36

* Ležaljke i suncobran 5

* Parking 5

* Pivo 1,5 – 2,5 evra

* Jahanje konja 10

* Fijaker 10

* Surfing 20

* cene su u evrima

Vecernje Novosti

YouTube Preview Image
2