Polupansion u Ulcinjskoj rivijeri od 24 do 34 eura

August 20, 2010   | Turizmi / Turizam

U hotelima Ulcinjske rivijere od sjutra niže cijene smještaja
Polupansion od 24 do 34 eura

Ulcinj – Od 20. avgusta u svim hotelima HTP Ulcinjske rivijere cijene smještaja i usluga biće pet do 10 odsto niže u odnosu na dosadašnje. Dnevni polupansion po osobi košta od 24 do 34 eura. U specijalnim ponudama su porodični paketi putem kojih tročlana porodica može ljetovati sedam dana po cijeni od 528 eura u hotelu „Bellevue” na Velikoj plaži i po 603 eura na Adi Bojani.

– Za goste naših hotela obezbijeđena je besplatna kitesurfing obuka tri puta nedjeljno. Iako je avgust na izmaku, hoteli su i dalje puni. Sada kod nas borave 963 gosta – kazala je Ana Živanović, portparolka HTP Ulcinjska rivijera.

Tokom jula je u hotelima Ulcinjske rivijere boravilo 4.948 turista, što je 54 odsto više nego u istom periodu prošle godine. Ostvareno je 27.172 noćenja ili 35 procenata više u odnosu na isti period prošle godine. Od početka godine su ostvarena 602.052 noćenja, što je za 10 procenata više u odnosu na prošlu godinu.

– Ove godine došlo je mnogo više gostiju iz Češke, Poljske, Rusije, Njemačke, Srbije i BiH u hotele na Velikoj plaži. Na Adi Bojani odmaraju gosti iz Srbije, Nemačke, Rusije, Austrije, Hrvatske, Holandije, Slovenije, BiH, Italije – kaže Ana Živanović.

Ona napominje da je posljednjih nekoliko godina u trendu porast broja gostiju iz Crne Gore u tom popularnom naturističkom naselju. U auto-kampu na Adi Bojani je veoma dobra posjeta, a najviše kampera je stiglo iz Slovenije, Srbije, Njemačke i Austrije.
N.P.
Pobjeda


YouTube Preview Image