Szállás Ulcinj a montenegrói a 7€ / fő / éj.

September 8, 2010   | Pushimet në Ulqin

Email: Holiday House@gmail.com

Egyike azoknak, akik az élet minden olyan dolgot, ami a legjobb, hogy ad neked. Az egyik közülük, aki élvezi minden pillanatát, az egyik a mi millió vendég, de ugyanakkor, légy önmagad, és a király saját Birodalom Ulcinj. Használd ki a lehetőséget, és látogasson el a montenegrói délkeleti várost, a város csodálatos történetét, a város gyönyörű strandok, a város kedves emberek, és a város Ulcinj.

Apartmanok forgalomba az a város központjában, nem messze a tengerparttól és nem crowdy az emberekkel. A lélegzetelállító tengerre néző szobák és a tetszetős, minden felszerelt, konyha, ebédlő, AC, tengerre néző terasz, és sok parkolóhely az épület előtt.

Hogy a vendég az Ulcinj egy öröm, és hogy a vendég a mi apartmanok Ulcinj van valami mindig emlékezni egy mosollyal, és akkor kíván visszatérni hozzánk, és újra.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tulajdonságok a montenegrói kötelesek felszámítani a hivatalos idegenforgalmi adó 0.50 € / fő / éj. Ez nem tartalmazza az ár, és hozzá kell adni az egyenleget.

Köszönetet szeretnénk mondani Önnek, és szeretném, ha egy meleg várjuk Apartmanok  Ulcinj.
Ulcinji a legdélibb város a tengerparton Montenegró felé, amely a leghosszabb tengerpart az Adrián. Helyi Velika Plaza húzódik 13 km. Ez az egyik legrégebbi városa, az Adriai-tengeren. Az első a helyi lakosok voltak illírek, akik az indo-európai eredetű. 2. századból BC a várost elfoglalták a rómaiak, aki megadta neki a mai nevét Ulcinji (Ulcinijum). Később a város volt a cél sok hódítók. A város 1405-ben megszerezte a velenceiek. Mintegy 150 évvel később a törökök. Az 1880-ben Ulcinji kapcsolódik a Monacói Montenegró.

Díky gazdag történelme Ulcinji most kínál nem csak a gyönyörű természet és sok látnivalóval. Az egyik legjelentősebb műemlékek közé tartozik Ulcinjiský Castle (Ulcinjiski grad), Venezia Palace (Palata Venecija) Balšićů Palace (Palata Balšića), mecset Bregut (Dzamija Bregut), mecset Namazdjah (Dzamija Namazdjah), óratorony, gyógy-és templom. Nicholas (Szent Miklós) és a sv. József (Josip St.). A strand a finom homok, ami állítólag gyógyszer hatása. A magas ásványianyag-tartalma alkalmas a reumatikus betegségek. Két további kellemes hely úszni a strandon is nagy “Tropikana” és a “Majai” gazdaság a Kék Zászló. Ezen kívül a bérelhető vízi sporteszközök, surfboards és vizibicikli is építettek egy speciális mólón a sport halászok. Pénze jött, és a búvárkodás szerelmeseinek, illetve útszakaszt vízisí.

Direct Link:  www.visit-ulcinj.com

YouTube Preview Image