DPS i DUA prave koaliciju poslije izbora

September 10, 2010   | Anketë / Anketa

Funkcioner SNP u Ulcinju o izbornim i postizbornim kalkulacijama
Podgorica – Demokratska unija Albanaca i Demokratska partija socijalista na izbore u Ulcinju izlaze odvojeno samo zato što njihovi čelnici procjenjuju da će na taj način povećati manevarski prostor za pravljenje postizborne koalicije – smatra nosilac koalicione liste Bolji Ulcinj – bolja Crna Gora Andrija Ćetković.

Prema njegovim riječima, svima je jasno da je projekat DPS režima u Ulcinju doživio fijasko.

Ćetković, koji je funkcioner Socijalističke narodne partije, ocijenio je da su u Ulcinju stvoreni uslovi da na predstojećim lokalnim izborima pobijedi opozicija.

– Očigledno je da su se stvorili uslovi da na predstojećim lokalnim izborima u Ulcinju opozicija odnese pobjedu. Na taj način ovaj grad bi napokon na poklon mogao da dobije vlast po mjeri Ulcinjana – rekao je Ćetković.

Jedina opasnost na ovim izborima je, kako je rekao, da neki opozicionari ne upadnu u zamku DPS i da je za katastrofalno stanje u Ulcinju kriv samo jedan sugrađanin – dosadašnji predsjednik opštine.

– Ako se to desi, Ulcinjani će moći da zapjevaju „Sve je isto samo njega nema“. Ne očekujem da će gospodin kojem su namijenili ulogu jedinog krivca pristati da na ovim izborima bude nijemi posmatrač jer je, siguran sam, svjestan situacije u kojoj se nalazi. Mislim da neće dozvoliti da bude dežurni krivac – kazao je Ćetković.
U.P.
Pobjeda