DPS: Proba u Ulcinju

September 15, 2010   | news

Na lokalnim izborima u Ulcinju nijedna stranka neće moći samostalno, tj bez koalicije, osvojiti apsolutnu vlast, ocijenio je predsjednik ulcinjskog odbora Demokratske partije socijalista Ljuiđ Škrelja.  On je agenciji MINA kazao da odlukom da samostalno nastupi na izborima u Ulcinju DPS nije raskinuo koaliciju ni sa kim. “Samo hoćemo da se sa sopstvenim snagama isprobamo i damo doprinos konsolidaciji političke scene u opštini Ulcinj”, kazao je Škrelja.

On je rekao da su očekivanja DPS od izbora „pozitivna”, kao i da će postići dobar rezultat koji će im omogućiti da budu stabilan i korektan partner u budućoj organizaciji i vladanju na lokalnom nivou sa partnerima koji budu htjeli da sarađuju u opštem interesu građana Ulcinja i Crne Gore.

Škrelja je kazao da „ne isključuje svaku stranku koja će se naći na istom putu stabilizacije političke scene u Ulcinju i valorizacije svega onoga što čini Ulcinj poznatom i priznatom destinacijom”.

Škrelja je naveo da su to putna infrastruktura i valorizacija Ade Bojane i Velike plaže.

Prema njegovim riječima, putna infrastruktura nije na onom nivou koji zaslužuje taj grad.

„Ulcinj se tokom dva mjeseca uvećava petostruko. Sa 100 hiljada posjetilaca, koji mogu u jednom danu da borave u Ulcinju, putna infrastruktura ne zadovoljava potrebe tih gostiju koji hoće da se odmaraju na prelijepim plažama”, kazao je Škrelja.

RTCG