Ulcinji Riviéra Montenegró – Akciós ajánlatok

September 23, 2010   | Pushimet në Ulqin

 Kis Strand , Strandok Ulcinj , Nudista Strand , Vörös ulcinj , Nagy strand ulcinj , Vörös strand ulcinj , Királynő strandja ulcinj , Montenegró országi apartmanok , Montenegró ulcinj országi szállások , ulcinj magánszállások , Montenegró ország , Kék Adria , Apartmanok , szállások , Monteneró - Apartments , accommodation , szállás , apartmanok , szálláshely , foglalás ,magánszállás , szálláshely kereső , olcsó szállás , akciós ajánlatok , Montenegró , ulcinj , wellness szállások , utazás , nyaralás , utazni , utazások , last-minute , akciós szállások , wellness , idegenforgalom , pihenés , program , rendezvény , szabadidő , szálláslehetőség , magánház , vendéglátóhelyek , ada bojana , Dél ulcinj , tavak dél Šas , fedett medence elő- és utószezonban , szauna , sportpályák , vízisportok, terasz , étterem , diszkó , tenisz , lovaglás. horgászparadicsom a Bojana folyón, napernyőt , napozóágyat bérelni , étkezni , játszani , szörfözni , kite-olni , vízisíelni , focizni , strand röplabdázni, Ulcinji Riviéra, Akciós ajánlatok,Strandok Ulcinj
További képek

Mobil: Viber + Whatsapp: +382 69 335 534  : +382 69 335 512

ULCINJ HOMOKOS PARTSZAKASZ !
További képek

Hajdanán rettegett kalózváros hírében állott, ahol a múltat idéző egzotikus kelet ötvöződik a modern városi élet valóságával. Szintén jelentős vonzerőt jelent a városka másutt alig fellelhető keleti behatásokat felvonultató egyvelege. Többnyire kereskedő albánok lakják, 10-15 százalékuk crnagorac és török.

Érdekes népviseletek és szokások keverednek itt. Főleg az enyhe, Földközi-tengeri klímája, radioaktív homokos strandja miatt is látogatják. Fokozatosan mélyülő, homokos partja egyben gyógy-terápiás hely is, ahol a reumatikus, hűdéses betegségben szenvedők, a gyógyító forró homokba „temetkezve” nyerik vissza egészségüket és kapnak kárpótlást a hosszú utazásért. Érdemes megemlíteni a számos éttermet, kávézót, nem kevésbé a gazdag és pezsgő ulcinji piacot.

Fakultatív programként többek között az innen szervezett egynapos albán kirándulást ajánljuk.

Ulcinj városa a Montenegró  legdélebben fekvő tengerparti városa. A város strandja híres, sokan a Copacabana-hoz hasonlítják, ugyanis a strand kb. 2-300 méter széles és több, mint 15 km hosszú egybefüggő homokos partszakasz. A víz lassan mélyül, vannak olyan szakaszok, ahol 50 méterre begyalogolva is derékig érő a tenger. A parton napernyők bérelhetők. Érdemes a strand belvároshoz közelebbi részére menni, itt sűrűbben helyezkednek el az árusok is, ami nem elhanyagolandó dolog, főleg akkor, ha nem akar az ember több száz métert gyalogolni az égető homokban hideg innivaló, étel, gyümölcs, fagyi, stb.

Nagy StrandTovábbi képek

   

A strand 5 kilométer távolságra van Ulcinjtól, hossza 13 kilométer, szélessége 60 méter. A helyiek ulcinji Kopakobananak hívják. A Djerana foktól kezdődik és az Ada Bojana-ig húzódik. A legfinomabb homokkal van borítva ( homok szemek átmérője 0,1 –5 mm ) a becslések szerint 150000 fürdöző fér el. A homoknak gyógy ereje van, mert gazdag ásványi anyagokban. Ajánlják a reumás betegeknek. Jellemző még a sekély víz, mely nagyon fel is melegszik. A strand hátterében szubtrópusi növényzet is található, 100 méterre hotel komplexum található, sportpályákkal. A Djerana fok alatt a strand elején található a Porto Milena kikötő, mélyen behúzódva a szárazföld belsejébe. Itt találhatóak a vízre épített házikók, melyeket tradicionális halászatra használnak. A helyiek ezeket a házikókat „kalomer-ának „ hívják. A strandon különböző sport eszközöket lehet bérelni. Lehet vitorlázni, vizi sízni, strand focit, röpladát játszani. Nagyon népszerű a sport horgászat is.

Hotel OLYMPIC **-UlcinjTovábbi képek

A nagystrand egyik hotelje, kb. 6 km-re a városközponttól.
SZOBÁK: 2-3 ágyasak, szerényen berendezett szobákTv, klíma, kis hűtő.
ELLÁTÁS: svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora.
STRAND: 14 km hosszú homokos.
SPORT/SZÓRAKOZÁS: fedett medence elő- és utószezonban, szauna, sportpályák, vízisportok.

HOTEL BELLEVUE ** – Ulcinj

Az ulcinji 14 km hosszú homokos strand egyik hotelje, egy szép mediterrán parkban.
SZOBÁK : 2-3 fősek, szerényen berendezett, szocreál stílusú
CER és BORIK I: klíma, kis hűtő, Tv, balkon.
BORIK II és Avala: hűtő
ELLÁTÁS: svédasztalos reggeli és menüválasztásos vacsora.
SPORT/SZÓRAKOZÁS: vízisportok, nyugágy és napernyőbérlési
lehetőség.
STRAND: homokos. Délutánonként feltámad a szél, így a hullámok szörfözésre alkalmassak.

Ada BojanaTovábbi képek

Különleges mini-sziget (5 km2), a Velika Plaža folytatásaként. Kialakulásában egy, a XIX. század közepén, a folyó torkolatnál elsüllyedt hajó játszott közre. A Bojana folyó a roncs köré előbb két zátonyt emelt, majd az idők folyamán hordalékával töltötte fel ezt a területet. A mesterséges sziget a folyót két ágra osztotta, így alakult ki háromszögletű alakja, melynek két oldalát édesvíz, míg a közel 3 km-es szakaszt az Adria mossa. A pálmalevelekből font napernyők sokasága egzotikus külsőt ad a strandnak.

Ada Bojana természeti rezervátumnak számít, ez egy sziget melyet folyó vesz körül, a Velika plaža végén található, ahol a Bojana folyó elválik tőle. A sziget mesterségesen kialakított, a XIX. század közepén, elsülyedt egy hajó, melynek neve: Merito. Ezen a helyen keletkezett 2 kicsi sziget. Éveken keresztül az elsülyedt hajó és a 2 sziget körül lerakódott a hordalék és szigetté alakult. A folyó 2 részre osztotta a szigetet. Háromsz0g alakú, két oldalról mossa a Bojana folyó, a 3 oldalát az Adriai tenger, ahol homokos a part, hossza 2880 méter, 13000 fürdöző fér el. A Bojana folyó jobb oldalánál a strand és a part is homokos. A parton napernyők találhatóak pálmalevelekkel borítva. Ada a legszebb naplementekor, amikor részesei lehetünk a hihetetlen színeknek, melyek játszanak a vízen és a parton. Ez a hely igazi paradicsom a vitorlázók, vízi sízők, lovaglók és a szerelmesek számára. Az öblök melyek a Bojana mentén vannak ismertek a fa házakról, melyeket a helyiek a halászat számára építettek. Ezeket a halakat mint specialitásokat megkóstolhatjuk az éttermekben. A szigetet gyönyörű mediterrán növényzet veszi körül, mely egyedül álló Európában. Ez a sűrű vegetáció különlegessé teszi Ada Bojanát, ahol gazdag mikroekológia található. Azok akik kedvelik az elit sportokat azok jó helyre érkeztek, a vitorlázók számára itt igazi légkör található. Elegendő erősségű szél fúj, nagyszerűek a hullámok, ezek elengedhetetlenek a minőséges vitorlázáshoz. Ada Bojanán van vitorlázó iskola, ahol a legújabb felszerelések magtalálhatóak. Hét napos tanfolyam után már bátran meglovagolhatjuk a hullámokat. Ada Bojanán már 1975. óta van lovagló iskola is.

ADA BOJANA naturista üdülõtelep-UlcinjTovábbi képek

Ada egy egyedülálló kis sziget. A várostól 18 km-re 2,8 km hosszú és 1,8 km széles. A szigetet két oldalról a Bojana folyó mossa édes vizével, és a harmadik oldalról, homokos partját a tenger. Az egész üdülőtelep tipikusan nudista. Főleg a német turisták körében közkedvelt nyaralóhely.
BUNGALLÓK: L típusú: szerényen berendezettek, Tv, klima, hűtő, terasz.
A típusú: 2 szintes épületekben szerényen berendezettek kilátással a tengerre vagy a folyóra.
ELLÁTÁS: svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora.
STRAND: igazi homokos.
SPORT/SZÓRAKOZÁS: terasz, étterem, diszkó, sportpályák, tenisz, lovaglás. horgászparadicsom a Bojana folyón.
Ulcinj Photo Gallery

Akciós ajánlatok a  HTP “ Ulcinji Riviéra ” átlagos ára félpanzióval (reggeli és vacsora, a svéd asztal), körülbelül 24 euró.….
skype
http://video.zoover.nl/media/play/2010/01/20100125130811_025.flv