Shqipe Fazlija vlerat e saj muzikore lënë për të dëshiruar

October 1, 2010   | Zbavitje / Zabava

Dikush mund të thotë se emri i saj nuk është ne skenën e V.I.P – së kosovare,po kjo është me së e vërtetë,por emri i saj premton shumë.
Ajo quhet  Shqipe  Fazlija ku mëson dhe këndon që nga vegjlija në SHKA Ilirët dhe pastaj tek  SHKA Teuta në Lozanë të Zvicrës.
Këngëtarja nga Prishtina, Shqipe Fazlija dëshiron ta vazhdojë karrierën e saj muzikore. Ndërkaq shumë kush mendon se emri i saj është një emer që premton në estraden kosovare, Megjithatë, Shqipe Fazlija e ka këtë emër që njifet mir fart ne Lozanë,por edhe këngëtare shumë e popullarizuar në anë e mban Zvicres,ku shum koncerte ka mbajtur ne Insomnia Disco-club te Lozanes në Zvicer dhe më shum.
Por, vlerat e saj muzikore lënë për të “dëshiruar” dhe as që nuk mund të krahasohen fare me ato të Rihanna’s. Edhe pse këngëtarja duket se e ka idol këngëtaren ameikane.
Sidoqoftë për këto vlera më së miri mund të gjykojnë lexuesit dhe shikimi i spotit që këngëtarja e ka lansuar së fund të këtij muaji,duke ju dëshiruar shikim të kanshem.

Lajme nga Ulqini


YouTube Preview Image