Luigj Shkrela – Bartësi i listës së Partis Demokratike e Socialisteve (DPS)

October 4, 2010   | Politika

Pse duhet votuar per Partin Demokratike e Socialisteve (DPS)
Per Partin Demokratike te Socialisteve,duhet pa tjeter votua per shume aresuera…njera nga ata se asht subjekti ma stabil dhe ma me autoritet dhe bindes ne realizimin e programit partiak..dhe subjekt qe ma se miri din me artikuluar interesat e pergjithshme te te gjithe qytetareve….PDS-ja me listen e saj zgjedhore deshmon qarte orientimin e padiskutueshem ne zhvillimin e vlerave multietnike,multikulturore,dhe multikonfesionale,,si themel i bashkejetese dhe tolerances,,qe jane vlerat ma te cmueshme qe kane kontribuar ne shtetezimin e shtetit te pavarur te Malit te Zi..

Luigj Lui Shkrela Faceboo
Për çdo shkurtim klikoni ne logon e partis ne fillim të faqes principale1