Nazif Cungu – Bartës i listës Forca e re demokratike

October 5, 2010   | Politika

Lideri i Forces Nazif Cungu kërkon edhe një herë qytetarët për tu përcaktuar, në mënyrë që së bashku ne të ndërtojmë një Ulqin më të mirë, dhe së bashku te jemi në ekzekutivin e komunës së Ulqinit.
Lideri i Forces Nazif Cungu thotë se qytetarët e Ulqinit me 17 tetor mund të votojnë për premtimet e rrejshme ose të votojn për një Ulqin më të mirë.
Qytetarët e Ulqinit votojnë për jetën apo për realitetin virtual. realiteti ajo që siguron koalicioni “Për Ulqinin evropian” në zgjedhjet me biloborda me fotot e ura, autostrada dhe shum gjëra tjera
Ne ofrojmë një mënyrë konkrete për të zgjidhur problemet e akumuluara në komun të Ulqinit. Ne jemi në këtë histori të gjithë të bashkuar,dhe ata që duan të tejkalohen kto manipullime dhe probleme të popullit të Ulqinit tha kreu i Forcës Nazif Cungu.

Antarët që jan bartësit e listës Forca e re demokratike :

Nazif Cungu,Xhaudet Cakuli, Genci Nimanbegu, dr Nail Draga, Ilmira Lika, Jakup Murati, Mentor Ljunji, Gjoka Gjonoviq, Faik Nika, Zenel Seloviq, Muharem Molabeqiri, Mirsad Markashi, Valdet Axhemoviq, Arian Murati, Valdet Demiri, Stane Lukiq, Sabrija Kolenoviq, Sait Katana, Qani Osmani, Remzi Brisku, Ridvana Suliq, Mustafa Gorana, Vehbi Doda, Fuad Ljamoja, Marijan Shkrelji, Ramazan Ramo Kurti, Vjolca Lika Çoboviq, Bajazit Lajka, Alfred Mirdita, Burim Ujkashi, Gazmend Dervishi, Muhamed Kolari , mr Fuad Haxhibeti.
PROGRAMI ZGJEDHOR PËR QEVERISJEN Ë KOMUNËS SË ULQINIT

Për çdo shkurtim klikoni ne logon e partis ne fillim të faqes principale


VIDEO NGA ARKIVI
YouTube Preview Image

11