Forca je nervozna

October 6, 2010   | news

PDP POVODOM KRIVIČNE PRIJAVE ZBOG GLASANJA FANTOMA

Ulcinj – Partija demokratskog prosperiteta pozvala je članove biračkih odbora iz redova Force da se odreknu te partije koja protiv njih podnosi krivičnu prijavu zbog uočenih neregularnosti na izborima u maju.
“ Gle čuda, nakon pet mjeseci Forca tuži odnosno podnosi prijavu protiv svojih članova. Takav postupak upućuje na komunistički profil stranke jer je poznata maksima da revolucija jede svoju djecu”, stoji u reagovanju PDP-a, povodom optužbi i najava iz Force da će zbog neregularnosti na izborima u maju, na biračkom mjestu 33 “Dom omladine Selita”, osnovnom državnom tužiocu podnijeti prijave.
PDP, koja na izbore u Ulcinju 17. oktobra ide u koaliciji sa vladajućom DUA Ferhata Dinoše, poziva članstvo Force u Ana Malitu da se masovno odrekne te političke grupacije “koja radi na razbijanju moralnog kodeksa stanovišta i tako narušava međuljudske odnose preko svojih mentora kampanje pozajmljenih iz Albanije”.
U PDP-u upozoravaju “da prema našim saznanjima Forca odnosno njihovi članovi sami i postavljaju i cijepaju svoje plakate”.
“Neuspješno dokazuju da su žrtva izbora a primjera radi članovi Force su naše bilborde kod Gornje Klezne prije neko veče prekrili svojim plakatama. No, kako saznajemo kampanja se odvija potpuno normalno i bez većih tenzija, što je novina u odnosu na sve prethodne izbore a što očigledno stvara nervozu kod družine iz Force, tvrdi PDP.

S.A.
Vijesti