Shitja e Banesave ne Ulqin

October 31, 2010   | Real Estate

OFERTA

skype
Jemi te lire t’ju ofrojme banesa ne Gjerana II ne afersi te Plazhes se Madhe. Banesat jane prej 42 m²; 65m2 dhe 79 m². Banesat jane te posandertuara. Çmimi sipas marreveshjes.

Sistemi i nxemjes dhe ftohjes eshte i vendosur prej shkalles -15 deri ne 45 celzius. Keramika eshte nga spanja klasa e pare, ballkonat jane tepunuar prej inoxit ne forme te gjysem rrethit. Dhomat jane me parket prej lisit ndersa hapsira ne mes te parketit dhe dritares prej PVC eshte 25cm ne mermer me ngjyre te bardhe. Dritaret jane prej PVC, nga prodhuesi gjerman Salamander ndersa korridori eshte prej granitit. Çdo banese ka interfon, konektimin e televizionit satelitor dhe tokesor ne çdo dhome.

Per banesen Pent House ne maje prej 180 m² dhe terase 90m2 lifti eshte me celes te vecante ose me thirje ne banese per mysafiret eventual.

Kjo banese e ka terasen nje cope prej 67 m² me shikim ne Plazhe te Madhe.


YouTube Preview Image
Shitblerje e paluajtshmerive,nderro,blej,paluajtshmeri,shit,paluajtshmeri,shitblerje te paluajtshmerive,shtepi, lokale, banesa, dyqane, toke, troje, apartamente, garazha vila, depo, zyre, magazina, zyre për ndermjetesim, zyre per shitblerje,marrje me qira, Kosova,ulqini,ulqin, Immobilien, shitblerje e qiradhenie te paluajtshmerive,Shpalleni edhe ju pronen tuaj per shitje, nderrim dhe për qiradhenie, Siguroni suksesin tuaj me www.visit-ulcinj.com /Immobilien. Jeni te mirëseardhur! Real Estate,Mali i Zi,

8