Në Tivar u mbajt Turneu “Trofeu i Tivarit”

November 13, 2010   | Sporti / Sport

Te shtunen me 06.10.2010 ne Tivar u mbajt turneu “Trofeu i Tivarit” ne te cilin klubi i karatese Champion mori pjese me 34 garues te grupmoshave te ndryshme.Ata paten sukses duke u kthyer me 33 medalje nder te cilat 10 te arta,8 te artgjendta dhe 15 medalje te bronzta.
Ne kata individuale me medalje te arta u kurorezuan keta nxenes:
Ermir Kurtoviq,grupmosha 2003 e me te rinj
Leona Markiq,2003 e me te reja dhe
Admir Sella I grupmoshes 2001
Me medalje te bronzta gjithashtu ne kata individuale :
Milica Bundallo-2002
Fjolla Dervishi-2002
Eliza markiq-2001
Elvir Deljanin-2000
Ne kata ekipore me medalje te argjendte u kurorezua ekipi I grupmoshes 2002/2003 I perbere nga:Leona Markiq,Milica Bundallo dhe Fjolla Dervishi.Ndersa me medalje te bronzte ekipi 2000/2001,Admir Sella,Goran Kilibarda dhe Elvir Deljanin.
Ne konkurencen per luftra individuale me medalje te arte u kurorezuan :
Genc Murati ,1998 (-50kg)
Elvir Lika,1998 (-45kg)
Adonis Markashi,1997 (-40kg)
Me medalje te argjendte gjithashtu ne luftra individuale u kurorezua Ivana Randjeloviq,1998 (-37kg).Ndersa me medalje te bronzte Eldin Muratoviq,1996(-57kg).
Ne konkurencen e luftrave ekipore me medalje te arte u kurorezua ekipi(1997/1996)i perbere nga:
Adonis Markashi,Genc Murati,Ardit Astafa dhe Eldin Murati.Kurse me medalje te argjendte u kurorezua ekipi (1999/1998):Elvir Lika,Adrijan Gazivoda,Elvir Deljanin dhe Elvis Lika.Me medalje te bronzte u kurorezua ekipi i vajzave(1999/1998):Ivana Randjeloviq,Liridona Shabanoviq,Ksenija Vujosheviq dhe Katarina Pejoviq. Gjithashtu me medalje te bronzte ne luftra ekipore ekipi (1994/1993)I perbere nga:Edin Vejsilloviq,Ermin Coroviq,Shaban Murati.
Nga kjo gare traineret e kk Champion Nail Kurtoviqi dhe Leke Markiqi vecojne tre nxenesit Genc Murati,Elvir Lika dhe Adonis Markashi te cilet kaluan me sukses disa ndeshje me rralle gje qe deshmoi se zgjedhja e tyre nga perfaqesuesja e Malit te Zi ishte me se e merituar .

Per Lajme nga Ulqini – Flora Markiqi