Hotel Olympic otvara svoja vrata u januaru

November 17, 2010   | news

Hotel Olympic u kom se već tradicionalno organizuju sportske pripreme, otvoriće kapije u prvoj nedjelji januara kada će ugostiti prve fudbalske klubove, saopšteno je iz HTP Ulcinjska rivijera.
Kako se navodi u saopštenju cijene u ovom hotelu su ostale na nivou prošlogodišnjih: pun pansion za sportiste iznosi  33 eura, a za sportiste mlađe od 16 godina pun pansion je 25 eura.
U ponudu je uključeno: korišćenje fudbalskih terena, bazena i teretane, atletske staze, trim staza, sale za sastanke kao i pojačani režim ishrane prilagođen svakom klubu. Očekujemo prvoligaške klubove i klubove iz druge lige iz Crne Gore i iz svih okolnih zemalja.
Gostima su na raspolaganju pet fudbalskih terena. Napravljeni su na pjeskovitoj podlozi, pa tako uslijed padavina i lošeg vremena, na ovim terenima nema dugotrajnog zadržavanja vode.
Idealan prirodni ambijent, unaprijeđena turistička ponuda, pješčana plaža duga 13 km, povoljni klimatski uslovi kao i činjenica da Ulcinj nije udaljena destinacija čine da Ulcinjska rivijera bude omiljena adresa za mnoge sportske klubove.

Izvor:  CdM


YouTube Preview Image>