Shes shtepinë tri katëshe ne plazhin e madhe – Ulqin

November 17, 2010   | Ngjarjet - Events

OFERTË SPECIALE:
Shtëpi tre katëshe për shitje, ka pamje fantastike kah rruga qe čon kah qyteti, ka një kopsht të bukur me lule,pushimore nga druri, ka 1 garazhe për tri vetuara,dhe 20 vende parkingu,Shtepija gjendet në një vend të qetë dhe shumë të mirë për banim.Ajo posedon 12 apartamente ku 10 prej tyne kan kondicione,kuzhin,dhe terrace.


Shtepija gjindet ne rrugen ku asht bri Hotel Imperialit,dhe gjithashtu viza –vije gjindet dhe restoranti Monako.

Gjindemi gjithashtu 900 metra nga plazhi MSM ne plazhin e madhe.

Per ma teper informata per čmimin e shtepis mund te informoheni ne emailin tim.
EMAIL: INFO SHTEPIJA

Për ma tepër informata

Tel: +382 69 457 112

YouTube Preview Image
1