Adnan Djinovic Gjinaj fotomodeli më i kërkuar Ulqinak ne Francë

I lindur ne 1991 me prejardhje prej qytetit të Ulqinit,djaloshi tani me banim ne Francë bashkë me familjen e aferm të tijë,ku edhe meret me modelizem në Paris. Enderra e Adnan  Gjinajt qysh si femije ishte fotografia dhe gjithcka qe lidhej me boten e modes.

Fillimet e karrieres:
Si ç’do fillim i veshtire, edhe Adnani ka pasur shume probleme reth karrieres, duke mare parasyshe moshen e tij qe eshte akoma i rri ne, kete profesion ai deri diku me forcat e veta i’a ka arritur qe te bej nje emer ne fushen e modes ne Paris të Frances dhe Milano të Italis.
Adnan Gjinaj ka lidhur kontrate disa vjeçare me agjensionin e modes ne Paris ku per vite sa zgjat kontrata ata do te ekspozojne fotot e tij ne webfaqen e tyre, eshte i vetmi shqipetar ne kete agjension. Kohen e lir e kalon duke bere foto, merret me aktivitet sportiv pasi qe te qenit model çdo here e kerkon qe trupi te jete i fresket dhe ne forme, duke mos anashkaluar edhe palester nganjehere. Ka pozuar para emrave te ndryshem te fotografise si: Lanvin, Kenzo, Jil Sander, Burberry, Prada, ZZegna, Neil Barrett, Gaspard Yurkevich, Yves Saint Laurent, Cerruti, Kenzo, Peter Petrov, Lanvin, Dunhill,Qasimi, ZZegna, Marc Jacobs,Topman ,J.W Anderson.

The Best Models’ të Adnan  Gjinajt klikoni ne linkun në vijim: http://thefashionisto.com/adnan-djinovic

Nëse deshironi adresen e tijë ne Facebook.
Adnan Djinovic Gjinaj Facebook

Lajme nga Ulqini


YouTube Preview Image