Emision special i Alba Life TV NY me rastin e Vitit te RI – Video

January 2, 2011   | Kulturë / Kultura

Te dashur kolege dhe bashkatdhetare,
Duke patur parasysh se disa nuk paten mundesi te ndjekin ne televizion programin special te televizionit Alba life,qe u dha ne mbremjen e dates 31 dhjetor 2010,  ne kanalet 34 dhe 35 ne New York dhe ne Diaspora TV, po jua dergoj linkun ku mund ta shikoni te plote emisionin ne youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=qnxo6ests3a

Ne emer te stafit te televizionit Alba life dhe njehere ju urojme Gezuar vitin e ri 2011 dhe ju mirepresim per bashkepunim ketu ne diaspore ne amerike,

Zoti ju bekofte per punen e bere per te mbajtur gjalle shqiptarizmen kudo qe jeni.

Me respekt
Qemal Zylo, PHD Candidate
Alba Life Inc/President/ Producer

website: www.albalife.org
E-mail: qzylo@albalife.org
qzylo@hotmail.com
Phone: (917) 209 8150
(718) 614 4108

Urime Vitin e Ri 2011 të gjithë qytetarëve të Ulqinit dhe gjithë shqiptarëve kudo që janë.

Qoftë ky viti i realizimit të dëshirave dhe ëndrrave tuaja.

Paqa, dashuria, mirëkuptimi dhe suksesi mbizotërofshin në familjet tuaja.

GËZUAR !

Stafi Lajme nga Ulqini

YouTube Preview Image
1