Regjistrimi i popullsisë në muajin prill

January 7, 2011   | Shoqëria / Društvo

Regjistrimi i banorëve, i shtëpive dhe banesave në Mal të Zi do të realizohet prej 1deri me 15 prill kurse banorët do të deklarohen edhe për përkatësinë kombëtare , respektivisht atë etnike.

Banorët do të deklarohen për të dhënat personale , nënshtetësinë , fenë si dhe për gjuhen amëtare , parashihet me ligjin për regjistrim. Këtë regjistrim përgatit dhe e organizon Enti për statistikë.

Rezultatet e para të regjistrimit , në lagje , në njësitë e vetëqeverisjes lokale dhe për territorin e Malit të Zi Enti do ti publikojë 30 ditë pas përfundimit të regjistrimit. Rezultatet përfundimtare të regjistrimit do të publikohen prej një janarit të vitit 2012 deri me 1 dhjetor të vitit 2013.

RTCG

SHQIPTARET SA OPTIMISTE PER  2011

Data: 06-01-2011

Te ftuar:
Mimoza Kusari – N/Kryetare e Aleances per Kosoven e Re
Mendu Thaci – Kryetar i Partise Demokratike te Shqiptareve te Maqedonise
Ferat Dinosha – Kryetar i Unionit Demokratik te Shqiptareve te Malit te Zi
Genc Ruli – Minister i Bujqesise
Blendi Klosi – Deputet i PS
Mark Marku – Deputet i PD

http://video.tvklan.tv/emisione/2600.flv