Hotel Olympic otvorio kapije

January 8, 2011   | news

Prvoligaški klubovi iz Albanije „Škumbini“ i „Vlaznia“ počeli su sa pripremama u hotelu Olympic. U narednih sedam dana očekuje se dolazak još pet fudbalskih ekipa.

„Već četvrtu godinu za redom dolazimo na pripreme u Ulcinj. Prošle godine smo tokom priprema u Ulcinju  kupili 4 igrača iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Slične transfere planiramo i ove godine.“ – rekao je Perparim Daiu, trener FK Škumbini.

Tokom priprema organizuju se kontrolne utakmice između klubova, pa fudbaleri već u Ulcinju počinju sa odmeravanjem snage. „Za početak priprema planiramo kontrolne utakmice sa crnogorskim klubovima nižeg ranga kako bismo svoje igrače stabilizovali u taktici i snazi.“- rekao je Daiu.

Škumbini i Vlaznia će u hotelu Olympic ostati dvije nedjelje.

„Nakon prošlogodišnjih priprema video se veliki pomak kod igrača. Ovdje su nam dostupni tereni na pješčanoj podlozi, šuma i pješčana plaža. Ove godine smo na pripreme  doveli kondicionog trenera iz Italije. Prijepodne se radi kondicioni treninzi kako bi se pojačala snaga i kondicija igrača, a poslijepodne tekničko-taktički treninzi. Na popodnevnim treninzima odigravaju se utakmice i uigravaju se taktičke zamisli trenera. Ovi treninzi omogućavaju treneru da jasno vidi jedanaest igrača za prvi tim, kao i da pripremi način igre koja će se primeniti na prvenstvu u Albaniji.“ – rekao je Daiu.

Pun pansion za fudbalere u hotelu „Olympic“ iznosi 33 eura, a za fudbalere mlađe od 16 godina pun pansion košta 25 eura. Sportistima je na raspolaganju 7 fudbalskih terena, dve teretane, bazen, trim staze, a ishrana je pojačana i prilagođena svakom klubu.

pr@ulcinjska-rivijera.com
YouTube Preview Image