Sonica Dance Festival na plaži Kopakabana u Ulcinju – Video

January 15, 2011   | Turizmi / Turizam

Sonica na Kopakabani
Vijesti saznaju lokaciju festivala koji će na ljeto biti u Ulcinju

Podgorica – Sonica Dance Festival, koji će u Crnu Goru dovesti neke od najvećih zvijezda trance muzike biće održan na plaži Kopakabana, saznaju Vijesti.
Iako ulaznice za festival koji će biti održan od 12. do 15. avgusta sjutra počinju da se prodaju, na sajtu Sonice (sonica-dance-festival.eu) je i dalje neprecizna lokacija – 12 kilometara duga Velika plaža. Ipak, prema pouzdanim informacijama Vijesti, poznate izvođače među kojima su Etnica, Absolum, Ace Ventura, Ajja, Burn In Noise, Headroom, Logic Bomb, Perfect Stranger, Pleiadians i mnogi drugi organizatori će ugostiti na popularnom ulcinjskom kupalištu.

Sonica festival (sonica-dance-festival.eu), koji je prethodnih godina je održavan u Italiji, organizatori opisuju kao “veliku smotru sreće, radosti, dobre muzike i ekstravagancije”, što potvrđuju fotografije i videozapisi sa prethodnih izdanja. Uz brojne inostrane kolege ove godine će se predstaviti i crnogorski DJ-evi iz organizacije “Pitch ‘n’ Destroy” – Bee, Pseehaw i Irritant. Osim glavne bine rezervisane za najveće zvijezde, planirana je i alternativna na kojoj će se slušati ambient, chill, downtempo i dub.

Iza festivala stoji italijanska organizacija “Reloaded”, u saradnji sa beogradskom Technokratijom. Na zvaničnom sajtu za sjutra je najavljen početak prodaje karata po promotivnoj cijeni od 65 eura. Da je ciljna grupa organizatora festivala inostrana publika pokazuje činjenica da je na Internet prezentaciji detaljno uputstvo o tome kako doći do Velike plaže iz raznih djelova svijeta i šta se tamo može očekivati. Tu je i napomena da će s obzirom na to da Crna Gora još nije članica EU, građani Unije moraju spakovati i pasoš. Prema najavi, svi posjetioci će imati priliku da tokom četiri dana spavaju u kampu sa dovoljno tuševa i toaleta, uživaju u lokalnoj i internacionalnoj hrani, posjete radionice raznih vrsta, kupe suvenire…

Prijave za zakup štandova i restorana tako se mogu slati do 30. maja, a na sajtu su navedene i cijene. Ukoliko planovi organizatora budu ostvareni, Sonica Festival će vjerovatno biti najveća muzička manifestacija u istoriji Ulcinja.
Očekuje se da će se organizatori festivala crnogorskoj javnosti zvanično obratiti sljedeće nedjelje.

I.N.L.
Vijesti


Link: Ulcinjtoday
www.visit-ulcinj.com/

http://cdn9.fliqz.com/bca2a1bd98324f429cf68c31ef3b2269.flv