Besnik Adoviqi nga KK Albulena nga Ulqini fitoi medaljen e bronzit – Foto

February 16, 2011   | Sporti / Sport

Sukses i Besnik Adoviqit nga KK Albulena ne kampionatin europian të karatesë
Besnik Adoviqi nga KK Albulena nga Ulqini fitoi medaljen e bronzit në kategorinë e rëndë ne kampionatin europian te karatesë për kadetë, junior dhe senior te rinj të mbajtur në Novi Sad, njofton Vijesti.
‘’Kam pritur më shumë edhe pse nuk mund të jem i pakënaqur pasi konkurenca ka qenë jashtëzkonisht e fortë . Më vjen pak keq që kam humbur në gjysëmfinale pasi garuesin nga Spanja e kam pas mundur vitin e kaluar në Izmir, kur edhe kam fituar medaljen e argjendë ‘’ – ka thënë Besniku.

Promul Ulqin


YouTube Preview Image

Amull ,Bojk ,Brajsh ,Katerkollë ,Kllezna e Nalt ,Kllezna e Posht ,Draginë ,Kaliman ,Kosiq ,Kravar,Krythë , Leskovc ,Lisna Borë ,Megjureç ,Millë ,Sukubinë ,Fraskanjel ,Shas, Shtoder,Ulcinj,Ulqin,Ulqini,Ulkinon,Dulcigno,Улцињ,Dulcinea,Montenegro,Crna Gora,Mali i Zi,Fedeacion karate klub Montenegro,