Nuset shqiptare që bëhen serbe – Video

February 19, 2011   | Lajmet / Vijesti

Të paktën 200 vajza nga Veriu i Shqipërisë janë martuar në zonat e thella të Serbisë. Njëra prej tyre, 32 vjeçe nga Tropoja, ka marrë pasaportën serbe nga Ministri i Policisë.

Luma Millisheviç humbi bashkëshortin pa mbushur ende tre vjet martesë dhe kërkoi nënshtetësinë serbe për të rritur e ve dy fëmijët që pati nga martesa e pafat.

32 vjeçarja ka vendosur të qendrojë në Serbi për të rritur 2 fëmijët edhe pse, sipas ligjit serb duhej të mbushte 3 vjet martesë për të marrë pasaportën vendase.

Historia e saj është pasqyruar nga mediat serbi pasi iu dorëzua pasaporta nga vetë Ministri i Policisë, Ivica Daçiç.

TOP CHANNEL


http://video1.top-channel.tv/18754796/flv/kronika/NUSET-SHQIPTARE18.flv
VIDEO  TV B92
http://j1.video3.blip.tv/0290005038946/B92-DravljanstvoZaNevestuIzAlbanije392.flv

4