Mbledhje familjare e ulqinakëve në Zvicër me 12 Mars 2011 ne Vevey

February 23, 2011   | Anketë / Anketa

Të nderuar bashkëatdhetar

Të Shtunën me 12.Mars.2011  ju presim prej ora 10h00 të mëngjesit në  Salle Del CastilloVevey.
Musa Pali i përkrahur nga Besim Hoxha dhe Haxhi Buri me seli në kanton Vaud,organizuan një dite – takim familjar, ku do ju përcjellë me një program festiv, në lokalin e kësaj Qendre në Vevey.
…Këtë ditë familjare e përcjell një atmosferë festive. Musa Pali dhe dy organizatorët do ta bagatojn shkëlqyeshëm organizimin e mirë të këtij tubimi,me muzik të rastit Live dhe me DJ që jan siguruar këng ulqinake ,dhe duke shijuar specialitetet e kuzhinës ulqinake.
Presim nga ju që çdo familje të ndreq diçka,pite,tollumba,kadaif,bakllava,japrak etj…. Ku ky organizim në pergjthësi mbetet GRATIS.

Bari asht në dispozicion të pijeve olkoholike dhe joalkoholike por me pages.

Tubimi festiv do fillon 12 Mars 2011 prej ora 10h00 të mëngjesit.Kapaciteti i sallës për të mbushur plot asht 1000 veta,sikurse jeni duke e parë këtu ne video.
Presim familje të shumta,por gjithashtu presim per tu përgjigjur ne ftesën e organizatorit në numrat e telefonit në vijim me SMS ose Facebook.
Presim që Ulqinakët dhe Ana e Malit nga ( Amulli, Bojkë, Brajshe, Braticë, Darzë, Dragaj, Fraskanjell, Kalimani, Katerkollë, Klezna e epërme, Klezna e poshtme, Kodër, Kolonza, Kosiq, Kravari, Krythë, Leskovac , Lisna bore, Mal i bardhë, Mali i brisë, Megjureç, Millë, Mozhurë, Ostros, Kraja,Pistull, Qurkaj, Rastish, Reç, Salç, Shas, Shëngjergj, Shtodhër, Shtoji i epërm, Shtoji i poshtëm, Sukobinë, Sutjell, Tivar) presim per tu përgjigjur  ftesës.

Mirë se Vini

Musa Pali – 079 632 47 40
Musa Pali Facebook
malopali@msn.com

Për tu përgjigjur ftesës të juaj Musa Pali rinë në disponimin e pyetjeve të juaja.

Adresa :

Salle Del Castillo
Grande Place 1
CH-1800  Vevey, Switzerland
http://maps.google.ch

Për pjesmarjen e juaj,a do merrni pjes a jo na kontaktoni në Facebook – Mbledhje familjare e ulqinakëve në Zvicër me 12 Mars 2011 ne Vevey
YouTube Preview Image
Amull, Bojkë, Brajshe, Braticë, Colchinium, Crna Gora, Darzë, Dragaj, Dulcigno, Dulcinea, Fraskanjell, Kalimani, Katerkollë, Klezna e epërme, Klezna e poshtme, Kodër, Kolonza, Kosiq, Kravari, Krythë, Leskovac , Lisna bore, Mal i bardhë, Mali i brisë, Mali i Zi, Megjureç, Millë, Montenegro, Mozhurë, Njoftim, Olcinium, Ostros, Kraja,Pistull, Qurkaj, Rastish, Reç, Salç, Shas, Shëngjergj, Shtodhër, Shtoji i epërm, Shtoji i poshtëm, Sukobinë, Sutjell, Tivar, Ulcinj, Ulkinon, Ulqin, Ulqini, Zogaj,Mbledhje,takim, Zürich, Bern, Luzern, Altdorf, Uri, Schwyz, Sarnen, Obwalden, Stans,  Nidwalden, Glarus, Zug, Freiburg, Solothurn, Basel, Liestal, Schaffhausen, Herisau, Appenzell, St. Gallen, Chur, Graubünden, Aargau, Aarau, Frauenfeld, Thurgau, Bellinzona, Tessin, Lausanne, Waadt, Sitten, Wallis, Neuenburg, Genf, Delsberg,

1