Kafe – Bar per shitje pran kufirit Sukubinë – Muriqan

February 27, 2011   | Anketë / Anketa

Siperfaqia e ambjentit te lokalit eshtë 56 m²,siperfaqia e terraces është 40 m², Përveç saj edhe siperfaqe e parcellës eshtë 400 m²  ,Kafe – Bar gjindet në afersi te disa metrash nga kufiri Sukubin – Muriqan.Objekti  eshte i paisur me krejt Certifkatat  Pronsie.Shitet per arsye ekonomike.Posedon parking privat prej shumë vendeve.
Uji dhe elektriku janë të gatshëm për përdorim.
Çmimi i volitëshëm.Mos pritni na kontaktoni.
Për informata më të hollsishme, kontaktoni.

Tel:+382 69 554 800
Tel:+382 67 525 990


YouTube Preview Image
Ada Bojana, apartamente ne shitje, Banesa, banesa ne shitje, Crna Gora Nekretnine, For Sale Ulcinj, gradnja.Struja, Immobilien, katastar ulcinj, Krute, kupim zemlja, kupim zemlju, kupim.crna gora, Land and Homes for Sale, Land For Sale in MontenegroZemlja, Land For Sale in Ulcinj, Land Investments Group, lease and rent, Lokacija, Lokale Afariste, Montenegro, parcela m2, Patundshmëri, Patundshmeri Mali i Zi, placeva, plazhi, plazhi madhe ulqin, Prodaja, Prodajem zemlju, Prona, Property, Real Estate, Real Estate Montenegro, shes apartament, shes banes, shes shtepi, shes toke, shes truall, Shitblerje, shtëpi, Stanova, telefon, Tokë, Truall, ulcinj, Ulcinj Nekretnine, Ulcinj Real Estate, ulqin, Ulqin Patundshmëri, ulqini, Ulqini Patundshmëri, vladimir, voda, za gradnju, zemlja

2