Ulcinjska rivijera adut Crne Gore

March 3, 2011   | news

HTP “Ulcinjska rivijera“ najavila je učešće na predstojećem sajmu turizma, koji će biti održan u Beogradu od 24. do 27. februara.
Ulcinjski hotelijer, kako se navodi u saopštenju, srbijanskim turistima predstaviće se novom brošurom, osvježenom turističkom ponudom i atraktivnim cjenovnikom prilagođenim svakom džepu u kome se polupansion nudi od 20 do 36 eura po osobi.

“”Ulcinjska rivijera” ima višegodišnju saradnju sa više od 20 renomiranih turističkih agencija iz Srbije. Beogradski sajam predstavlja idealnu priliku za direktnu komunikaciju sa stalnim gostima i potencijalnim turistima”, piše u saopštenju.

Navodi se da su od ukupno 80.886 noćenja koliko je tokom 2010. godine ostvareno u hotelima “Ulcinjske rivijere”, najveći broj ostvarili turisti iz Srbije.

“Hotele “Ada Bojana”, “Olimpik” i “Belvi”, tokom prošle godine posjetilo je 2.066 srpskih turista, koji su ostvarili 14.865 ili 18,4 odsto od ukupnog broja noćenja. Prema ostvarenom broju noćenja u prethodnoj godini, slijede domaći turisti sa 12.620 noćenja, turisti sa Kosova sa12.551, Česi sa 8.375, Njemci sa 7.880 i turisti iz BiH, koji su ostvarili 3.541 noćenje”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se “da se kao i svake godine, na beogradskom sajmu očekuje najveće interesovanje za ljetovanje na Adi Bojani”.

B92
Izvor : Vijesti

YouTube Preview Image
– dva terena za mali fudbal, – dva terena za odbojku (betonski i pešcani), – sauna – zatvoreni bazen (dimenzije bazena 18×7), – teren za rukomet, – tri terena za košarku, – tri trim staze, – šest teniskih terena, : šest fudbalskih terena, Crna Gora, HTP Ulcinjska rivijera, jahanje konja, kitesurf, Odbojka, poligon za bacanje kugle, skakalište u dalj, sportska ponuda, staza za atletsko trcanje, stolovi za stoni tenis, stoni tenis…surfing, Tenis, teretana, ulcinj, windsurf, škola tenisa Bellevue,hoteli,bazen,priroda,ribolov,riba,jahanje konja,keit surf,