Rozi merr Shpatin, tërbohet lokali

March 9, 2011   | Zbavitje / Zabava

E lirshme si gjithmonë, Rozana Radi e cila ka ngritur “Flaresin” në këmbë me performancën e saj, ka bërë të ngrihet nga vendi dhe Shpat Kasapin e ndrojtur.

E kush mund t’i rezistonte Rozit në ato momente. Ajo ka marrë mikrofonin dhe pa një e pa dy e ka bërë Shpatin të ngjitet në skenën e vogël bashkë me të.

Sigurisht që dueti ishte i paparë, madje sugjerimi ynë është ta bëjnë me të vërtetë realitet këtë.

BalkanWeb

YouTube Preview Image