Obavještenje: Šesti međunarodni konkurs fotografije

March 15, 2011   | news

Mladi force objavljuju petom godinom za redom konkurs fotografije.

Tema ovog konkursa je „Mladi bez granice”, a konkurs ce ove godine biti na međunarodnom nivou.

Konkurs ce biti otvoren od  5 marta do 5 aprilla  2011 godine.

Ucesnici imaju pravo da dostave do 5 razvijenih fotografija u formatu 10×15 cm, koje ce konkurisati u tri kategorije: digitalna fotografija, fotomontaža i MMS fotografija.

Uz dostavljene fotografije potrebno je dostaviti i CD sa fotografija u digitalnoj formi, potrebno je navesti tip fotoaparata ili mobilnog telefona kao i mijesto gdje je fotografija fotografisana.

Nagrade za najljepsu fotografiju:

  • – prva nagrada 300 eura
  • – druga nagrada 200 eura
  • – treća nagrada 100 eura

Fotomontaža kao i najbolja MMS fotografija bice nagradjene sa po 100 eura.

Porfesionalni žiri ce takodje izabrati i druge najbolje fotografije koje ce se izloziti u nekoliko galerija u Crnoj Gori kao i van granica države. Svi zainteresovani koji žele da učestvuju u ovom konkursu, fotografije mogu dostaviti u prostorijama Force, a za detaljnije informacije posjetite nas sajt na internetu www.forcarinore.com ili nam pisite putem meila forcarinore@forca.me ili na broj telefona +382.(0)30.401.760.

Hvala vam,
YouTube Preview Image

Konkursi,takmičenja, radionice, stipendije, kursevi, festivali, škole,foto konkursi,fotografija,konkurs,
novinska fotografija,press photo ulcinj, press photo Crna Gora, Konkursi – takmičenja, radionice, stipendije, kursevi,festivali,škole,award, competition, contest, foto,konkursi, fotograf, fotografija, konkurs, nagrada,
photographer, photography, svet, takmicenje, world,festivali, škole art,  copyright,   creativity, entry fee , foto konkursi,fotografija,only one photo, originality,photography competition, photos, prizes,quality,

1