Dardan Koliqi në Top Fest ALbania

March 16, 2011   | Lajmet / Vijesti, Zbavitje / Zabava

Dardan Koliqi ka njoftuar se kënga me të cilën do të konkurrojë ”Në zemër ty të ndjej”  është punuar me shum vëmedje nga dhe është një këngë me një ritëm ‘house’ dhe ‘RnB’, duke shtuar se për të dhe fansat e tij pjesëmarrja në këtë festival ka një rëndësi të madhe.
Dardani u shpreh fansave se të tijë që « Paraqitja ime në ‘Top Fest’ do të thotë shumë për mua dhe fansat e mi ». Më pëlqen që është ‘live’ dhe besoj që do të jetë shumë interesant”, ka përfunduar Dardani.

Diçka për Top Fest 2011

Nis per te tetinë vit radhazi Top Fest, festivali i muzikes moderne shqiptare i organizuar nga Top Channel, ku do te konkurojne kengetare dhe grupe nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia,Mali i Zi e diaspora..

“Eshte shnderruar tani ne nje prej traditave me te bukura te muzikes shqiptare. Pasi jane kapur te njejtat standarde me evenimente te tilla qe ndodhin ne bote. Edhe kete edicion si ato te meperashmet, kemi kenge te bukura”.

Top Fest kete vit vjen me risi te rendesishme, per sa i perket performances se pjesemarresve. Ne fazen e dyte dhe naten finale, kengetaret do te kendojne “live”.

“Top Fest do te kete tre faza. Ne fazen e pare do te kete 120 kenge qe do te luhen me ‘playback’, ndersa faza e dyte do te kete gjysmat e ketyre kengeve. Ne fazen e dyte dhe te trete kendimi do te behet live me nje orkester gjigande”i.

“Teknologjia e perdorur per kete eveniment eshte ajo me e fundit. Gjithcka do te regjisrohet ne HD dhe evenimenti do te transmetohet live edhe ne nje nga stacionet HD te ‘DigitAlb’.


YouTube Preview Image
Amull, Ana Malit, Bojkë, Brajshe, braticë, Darzë,Dragaj,Fraskanjell, Kalimani, Katerkollë, Klezna, Kodër, Kolonza, Kosiq, krajë, Kravari, Krythë, Leskovac, Lisna Bore, Mali i Zi,Megjureç, Millë, Montenegro, Mozhurë, Ostros, Pistull, Qurkaj, Rastish, Reç, Salç, Shas, Shëngjergj, Shtodhër, Shtoji,Sukobinë, Sutjell, ulqin, ulqini, Zogaj,Lekperij, Kovaçej, Dodaj, Priftij, Gjecbritij, Gjenciq, Maxhurej, Hutij, Lubanijt, Peraj, Demirijt, Bolejt, Vuçkij, Curajt nelt, Berjashij, Gjenashej, Markashij, Cukaj, Perashij, Curij pasht, Hardajt, Kanaqi, Veliqi, Gjyrjani, Sjerci, Ramushje, Kacaj, Runji, Likaj, Hajdarijt, Lihari, Durakij, Aruçij, Tafajt, Subashij, Blaca, Kaleci, Syrliq, Bardhij, Çobaj, Millajt, Dragoviq,Madgueshi, Brisku pasht, Brisku nelt, Liarja,