Uspješan nastup na sajmovima

Nakon uspješnog predstavljanja na sajmovima u Berlinu i Moskvi, HTP „Ulcinjska rivijera“ će od 24. do 26. marta zajedno sa TO Ulcinja predstaviti svoju ponudu na sajmu turizma u Budvi.

HTP „Ulcinjska rivijera“ će se na sajmu „METUBES“ predstaviti sa brošurom za 2011-u godinu i popularnim cijenama koje se kreću od 20 do 36 eura za polupansion po osobi dnevno.

Domaće tržište ćemo dodatno animirati vikend aranžmanima koji podrazumijevaju boravak u našim hotelima po cijeni od 30 evra za dva noćenja s doručkom po osobi i 40 evra za dva polupansiona po osobi. Takođe, u Budvi ćemo predstaviti i ponudu za organizovanje seminara u hotelu „Olympic“ na Velikoj plaži po cijeni od 33 eura za pun pansion po osobi koja uključuje korišćenje svih hotelskih sadržaja i sale za satanke, opremljene video-bimom, projektorom, flip chart tablom i bežičnim internetom.

Sajmovi u Moskvi u Berlinu su pokazali da je prodaja aranžmana na njemačkom i ruskom tržištu znatno bolja za ovu u odnosu na prošlu godinu tako da u ljetnoj sezoni u Ulcinjskoj rivijeri očekujemo 50% više gostiju iz Njemačke i oko 30% više gostiju iz Rusije. Tokom 2010-e godine gosti sa njemačkog tržišta su u hotelima „Ulcinjske rivijere“ ostvarili 7.880 noćenja (oko 10% od ukupnog broja noćenja), turisti iz Rusije su ostvarili 2642 noćenja, dok su domaći turisti ostvarili 12 620 noćenja ili 16% od ukupnog broja noćenja.

www.ulcinjska-rivijera.com


YouTube Preview Image