Adnan Gjinaj: Ulqinaku ku fama e të cilit shkoi përtej kufijve

March 30, 2011   | Lajmet / Vijesti, Zbavitje / Zabava

Adnan Gjinaj fitojë një emër edhe në Shqipëri. Më pas Adnan Gjinaj ka dalë që nëpërmjet këtij emri dhe si ulqinakë shqipëtar të përcjellin vlerat e kombit tonë në mbarë botën.Për së pari talenti i tijë u pa në revistat françeze të modave sikurse Lanvin, Kenzo, Jil Sander, Burberry, Prada, ZZegna, Neil Barrett, Gaspard Yurkevich, Yves Saint Laurent, Cerruti, Kenzo, Peter Petrov, Lanvin, Dunhill,Qasimi, ZZegna, Marc Jacobs,Topman ,J.W Anderson.
Më pas Lajme nga Ulqini morri lirin të shkruaj mbi Adnan Gjinaj,ku më pas revista  Bota e Yjeve  nga  gazeta Bota Sot u përcjell me një tirazhë shum të suksesëshem nga ana e lexuesit.
Sot  pra jena duke e gjetur në tregun e Shqiperisë në Revisën Mat ku kjo revistë i ndjek VIP –at hap mbas hapi.Ku do ndalet suksesi i Anan Gjinajt nuk dihet .

Diçka për Adnan Gjinaj

I lindur ne 1991 me prejardhje prej qytetit të Ulqinit,djaloshi tani me banim ne Francë bashkë me familjen e aferm të tijë,ku edhe meret me modelizem në Paris.
Enderra e Adnan  Gjinajt qysh si femije ishte fotografia dhe gjithcka qe lidhej me boten e modes.

Fillimet e karrieres:

Si ç’do fillim i veshtire, edhe Adnani ka pasur shume probleme reth karrieres, duke mare parasyshe moshen e tij qe eshte akoma i rri ne, kete profesion ai deri diku me forcat e veta i’a ka arritur qe te bej nje emer ne fushen e modes ne Paris të Frances dhe Milano të Italis.
Adnan Gjinaj ka lidhur kontrate disa vjeçare me agjensionin e modes ne Paris ku per vite sa zgjat kontrata ata do te ekspozojne fotot e tij ne webfaqen e tyre, eshte i vetmi shqipetar ne kete agjension. Kohen e lir e kalon duke bere foto, merret me aktivitet sportiv pasi qe te qenit model çdo here e kerkon qe trupi te jete i fresket dhe ne forme, duke mos anashkaluar edhe palester nganjehere. Ka pozuar para emrave te ndryshem te fotografise si: Lanvin, Kenzo, Jil Sander, Burberry, Prada, ZZegna, Neil Barrett, Gaspard Yurkevich, Yves Saint Laurent, Cerruti, Kenzo, Peter Petrov, Lanvin, Dunhill,Qasimi, ZZegna, Marc Jacobs,Topman ,J.W Anderson.

Adna Gjinaj në të gjitha kohërat  si shqiptarë  nga Ulqini do sherbejë si ambasadorë të kulturës,modes dhe vlerave shqiptaro- ulqinake në botë. Adnan Gjinaj  në këtë kohë, ashtë  shqiptari nga Ulqini ku fama e të cilit shkoi përtej kufijve të vendit të tijë.

 

Adnan Djinovic Gjinaj Facebook

Lajme nga Ulqini


YouTube Preview Image
Amull, ana malit, Aruçij, Bardhij, Berjashij, Blaca, Bojkë, Bolejt, Brajshe, braticë, Brisku nelt, Brisku pasht, Çobaj, Cukaj, Curajt nelt, Curij pasht, Darzë, Demirijt, Dodaj, Dragaj, Dragoviq, Durakij, Fraskanjell, Gjecbritij, Gjenashej, Gjenciq, Gjyrjani, Hajdarijt, Hardajt, Hutij, Kacaj, Kaleci, Kalimani, Kanaqi, katerkollë, Klezna, Kodër, Kolonza, Kosiq, Kovaçej, Krajë, Kravari, Krythë, Lekperij, Leskovac, Liarja, Lihari, Likaj, Lisna Bore, Lubanijt, Madgueshi, Mali i Zi, Markashij, Maxhurej, Megjureç, Millajt, Millë, Montenegro, Mozhurë, ostros, peraj, Perashij, Pistull, Priftij, Qurkaj, Ramushje, Rastish, Reç, Runji, Salç, Shas, Shëngjergj, Shtodhër, Shtoji, Sjerci, Subashij, Sukobinë, Sutjell, Syrliq, Tafajt, ulqin, ulqini, Veliqi, Vuçkij, Zogaj ,ulcinj,ostros,montenegro,

1